Back to All Events

Huisconcert - NMF

  • Nationaal muziekinstrumenten fonds (map)

Instrumenten gaan van bespeler naar bespeler en de redenen daarvoor kunnen heel verschillend zijn. Bij het NMF zien we dit veelvuldig: een viool wordt teruggebracht, de liefde voor een cello is over, een musicus is uit z'n instrument gegroeid. De volgende bespelers van deze instrumenten staan gelukkig vaak alweer klaar. Tijdens een nieuwe reeks Huisconcerten ten kantore van het NMF, laten we graag enkele van deze verhalen aan u horen.

Datumzondag 28 oktober 2018

Tijd11:00 uur

LocatieNMF-kantoor

PlaatsAmsterdam

Website

MUSICI

"Van musicus naar musicus"
De Carlo Ferdinando Landolfi-viool
Amarins Wierdsma
Isobel Warmelink

PROGRAMMA

Locatie: NMF-kantoor, Sint Annenstraat 12, 1012 HE, Amsterdam
Ontvangst met koffie/thee en gebak: vanaf 10:15 uur
Aanvang concert: 11:00 uur (één uur zonder pauze)
Na het concert is er gelegenheid de instrumentenkamer te bezoeken.

RESERVEREN

Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen, raden wij u aan tijdig te reserveren. Kaarten kosten € 22,50(inclusief koffie/thee en huisgebakken gebak). Reserveren kan via een e-mail naar: reservering@muziekinstrumentenfonds.nl. U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en betaalinstructie.

Earlier Event: October 21
Recital - Vlissingen
Later Event: January 13
Barbican Quartet - Kasteel Wijenburg